fbpx

El teixit empresarial local demana a l'Ajuntament de VNG l'anul·lació de part dels tributs municipals durant el 2020

Avatar photo
Imatge de part de l’activitat comercial a VNG. Foto: Aj. VNG

El president del Gremi d’Hostaleria, Jordi Gasol, de l’Estació Nàutica, Félix Ruiz, i el de l’Associació Tot Comerç, Joan Carles Margarit, conjuntament amb la Presidenta de la Federació Empresarial del Gran Penedès, Neus Lloveras, han sol·licitat a l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Olga Arnau, la suspensió del pagament de diferents tributs municipals per aquest 2020 davant l’extrema situació que està provocant l’estat d’alarma causat per la crisi del Covid-19.

En una instància signada pels quatre representants i adreçada a l’alcaldessa de la ciutat, els sotasignats han exposat les dificultats que estan atravessant bona part dels seus afiliats, així com les principals mesures que s’han vist obligats a prendre per reduir l’impacte econòmic que ha generat el confinament de la població.

Segons anuncien en el comunicat emès, mesures com l’acomiadament del personal o el tancament definitiu del negoci són les principals actuacions que ha hagut de realitzar el teixit empresarial de la nostra ciutat. En el mateix sentit, afirmen que les pèrdues generades a hores d’ara per aquesta crisi no podran ser recuperades en el moment de la nova obertura ni a curt termini.

Finalment, al·leguen que el tancament dels seus establiments no els permet generar ingressos, mentre que han de continuar fer front al pagament de les despeses, pagaments i obligacions. És per aquest motiu que demanen:

-L’anul·lació de la taxa d’escombraries durant l’any 2020
-L’anul·lació de la taxa d’ocupació de la via pública durant l’any 2020
-L’anul·lació de l’Impost sobre béns immobles (IBI) durant l’any 2020
-La intervenció de l’Ajuntament com a interlocutor, sempre que sigui necessari, en les relacions entre els arrendataris i establiments
-La suspensió de pagaments fraccionats durant el present període

Total
0
Shares
Notícia anterior

La Ciutat de Reus treurà un especial sobre el coronavirus (Covid-19)

Notícia següent

Les comarques de Girona registren tres morts i 95 nous casos de coronavirus en un sol dia

Notícies relacionades