El Parc de Vacances Vilanova Park, reconegut un any més entre els millors d’Europa

El complex turístic ha estat guardonat amb els premis "Top Camping Europa 2020", "The All Year Award" i el "Gold Award" per part de les associacions més distingides dins l'àmbit campista neerlandès i britànic

Imatge del Parc de Vacances Vilanova Park. Cedida

La fira del mercat turístic europeu “Vakantiebeurs” que, té lloc cada any a Utrecht (Holanda), ha estat novament l’escenari d’entrega dels premis i distincions als millors campings europeus en diferents àmbits i categories. La gran exposició holandesa que, cada any atrau a més de cent mil visitants i que és tot un referent del panorama campista, és considerada com a l’esdeveniment més important de turisme dels Països Baixos, on hi participen fins a mil tres-cents expositors.

En aquest nou certament de premis, el Parc de Vacances Vilanova Park s’ha endut tres guardons en les categories que estava nominat i on per darrer any consecutiu ha revalidat el premi “Top Camping Europa 2020” atorgat per l’Associació Automobilística de referència del sector campista als Països Baixos, l’ ANWB, (Real Automòbil club dels Països Baixos).

En el mateix sentit, el complex campista vilanoví ha estat reconegut com a millor càmping d’Europa obert durant tot l’any amb  el “The All year award” que ha estat concedit pel principal club de caravanistes del Regne Unit, fundat l’any 1907 i que compta amb més d’un milió d’associats, el The Caravan and Motorhome Club.

Entre els premis que va recollir el Director General del Parc, Xavier Martínez, s’hi ha sumat una darrera distinció, el “Gold Award” provinent de Zoover, l’empresa que ocupa la posició número u com a portal online de referència en opinió vacacional al territori neerlandès.

Imatge de Xavier Martínez recollint els distintius a Utrecht. Cedida

Finalment i com a resultat d’aquestes tres condecoracions que ja formen part del llistat de premis que acumula el Parc de  Vacances Vilanova Park, els seu conseller Delegat, Albert Casas, assegura sentir-se més que satisfet pel reconeixement internacional que suposen aquests tres guardons, “no només pel reconeixement europeu que té el nostre complex, sinó pel fet que hagin estat entregades per les altes instàncies del panorama campista holandès i britànic”.

Instal·lacions i Serveis del Parc de Vacances Vilanova

Amb quasi quaranta hectàrees de terreny i envoltat de la natura, el Parc de Vacances Vilanova Park ofereix la possibilitat d’albergar fins a 6000 visitants per pernoctació en diferents unitats i models d’allotjament que van des de les tradicionals tendes de campanya i caravanes, fins a les innovadores “Mobile Home” o als ja coneguts bungalows. Amb l’objectiu centrat en el benestar del client, el Parc de Vacances Vilanova Park disposa de tota classe d’instal·lacions per oferir la màxima qualitat i confort, on hi destaca el Restaurant Mas Roquer distingit l’any 2018  per la Federació Espanyola de Càmping com a Millor Restaurant de Càmping a Espanya.

Encara dins del complex de vacances, també s’hi troben diferents zones d’esport específiques amb diferents tipus de pistes i sales, un circuit de Spa & Wellness amb piscines climatitzades i servei de massatges, una ludoteca per als més petits, un supermercat, un saló recreatiu, una infermeria i una boutique.