El Club Nàutic Vilanova signa un acord de patrocini amb AEDAS Homes

La promotora immobiliària esponsoritzará les accions de Vela Escolar, la Regata Columbretes i la Copa Catalunya de Creuers

Imatge de Jaume Ballbé, president del Club Nàutic Vilanova, i David Gómez, director territorial d'AEDAS Homes a Catalunya. Cedida

El Club Nàutic Vilanova (CNV) i AEDAS Homes han signat un acord de patrocini. Amb aquest conveni, la promotora immobiliària es converteix en el principal patrocinador del CNV i tindrà una visualització particular en els projectes de Vela Escolar, la XLI Regata Columbretes – Gran Premi AEDAS Homes i el Campionat de Catalunya ORC 2020 – Trofeu AEDAS Homes Vilanova. Jaume Ballbé, president del Club Nàutic Vilanova, i David Gómez, director territorial d’AEDAS Homes a Catalunya, van ser els encarregats de segellar aquest acord.

D’aquesta manera, la imatge corporativa d’AEDAS Homes es visualitzarà en les embarcacions de l’Escola de Vela del CNV i a l’esplanada esportiva del CNV. El president del CNV, Jaume Ballbé, ha indicat que “per definició, el Club Nàutic Vilanova ha de liderar el foment de la navegació a vela a Vilanova i la Geltrú, i a la seva àrea d’influència. El treball en els centres de formació és vital per a generar una mentalitat oberta i sensible en tot el que respecta el mitjà marí. El suport d’AEDAS Homes ens és de gran ajuda per a aconseguir aquest objectiu”.

Per part de AEDAS Homes, el seu director territorial a Catalunya, David Gómez, va recordar en la signatura de l’acord que “AEDAS Homes dona suport a l’esport des de sempre -futbol, tennis, pàdel, polo, rugbi i ara vela, entre altres- amb l’objectiu de promoure la vida saludable”. I va remarcar com l’esport representa la majoria dels valors amb els quals s’identifica la companyia i “amb els quals estem compromesos: esforç, competitivitat, companyonia, afany de superació, respecte o disciplina, entre altres”.

La Regata Columbretes, que a partir d’ara serà el Gran Premi AEDAS Homes, és la primera prova puntuable del calendari 2020 per al Campionat de Creuers de Solitaris, A2 i Altura de Catalunya, i està previst que es disputi els dies 21 i 22 març. Es tracta d’una competició amb molta solera que aquest proper any arribarà a la 41 edició, i que l’any passat va acollir a 50 velers que van recórrer les 70 milles nàutiques proposades.

A més, l’any vinent el CNV tindrà l’honor d’acollir el Campionat de Catalunya ORC 2020, que també patrocinarà la promotora i portarà el nom de Trofeu AEDAS Homes Vilanova. Aquesta competició, organitzada per la Federació Catalana de Vela, es disputarà els dies 24, 25 i 26 d’abril de 2020. Es tracta d’una cita anual molt atractiva per a tots els regatistes dels clubs del litoral català, per la qual cosa s’espera una participació de més de 50 embarcacions.

D’altra banda, i aprofitant la signatura de l’acord amb AEDAS Homes, el CNV va informar que aquesta tardor haurà conclòs la construcció del seu nou edifici social, un equipament que deixarà el club en condicions d’acollir proves esportives del més alt nivell, fins i tot internacional.