Dani Gámez renuncia a la presidència del PDeCAT a VNG

Queda obert el termini perquè qualsevol associat de la formació pugui presentar una nova candidatura. L'elecció serà el proper 2 d'octubre

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Daniel Gàmez, Blanca Albà i Neus Lloveras en roda de premsa aquesta tarda. Foto: Jordi Nieto.

L’actual president del Partit Demòcrata a Vilanova i la Geltrú ha presentat la seva renúncia a la presidència local de la formació; ho fa per motius personals i professionals, que l’han dut a no continuar liderant el partit a nivell local.

Gámez ostentava la responsabilitat des del novembre del 2016; moment en què es van constituir els col·lectius locals, de la formació hereva de Convergència Democràtica de Catalunya, sorgida d’un Congrés fundacional el juliol del mateix any, el PDeCAT.

El president en funcions, Dani Gámez, sosté que la seva dimissió no suposa una renúncia als valors del partit ni al projecte polític d’aquest. Alhora, assegura que continuarà associat al PDeCAT i ajudant en el que sigui necessari a la nova executiva entrant.

A hores d’ara, s’ha obert el termini per tal de que qualsevol associat de la formació sobiranista pugui presentar la seva candidatura, amb un projecte i equip. Les votacions per escollir el nou president o presidenta seran el proper dimecres 2 d’octubre.