fbpx
Divendres, 1 de març de 2024
És notícia

Conxi Martínez assumeix la gestió d’Intervenció i Tresoreria a l’Ajuntament de VNG

Avatar photo

Martínez, que també és responsable d'Empresa i Innovació, ho considera “un repte” i es proposa “treballar per una fiscalitat més justa socialment”

Imatge de Conxi Martinez. Foto: Aj. VNG

El Ple municipal de dilluns passat va donar compte del traspàs de competències a la regidora Conxi Martínez de la gestió dels àmbits d’Intervenció i Tresoreria. Martínez, que també és responsable d’Empresa i Innovació, ho considera “un repte” i es proposa “treballar per una fiscalitat més justa socialment”.

Aquest any 2020 el calendari de pagament d’impostos i taxes municipals incorpora algunes novetats com ara la supressió del pagament avançat bonificat i la variació en el termini del pagament de la taxa de Taules i Cadires.

Amb la supressió del pagament avançat bonificat el mes de gener, cal que totes les persones que es va acollir a aquesta opció escullin de nou la seva modalitat de pagament. Conxi Martínez explica que “és important que tothom que feia el pagament avançat faci ara el tràmit per la domiciliació fraccionada o bé pel pagament en terminis”. Aquests tràmits es poden fer presencialment a l’Oficina Municipal de Recaptació o bé per via telemàtica.

Domiciliació:

https://seuelectronica.vilanova.cat/tramits/detall?id=11

Fraccionament mensual

https://seuelectronica.vilanova.cat/tramits/detall?id=17796

L’ajuntament va enviar el mes de desembre una carta a les persones que van fer el pagament avançat el 2019 informant de la desaparició d’aquesta modalitat i informant sobre les alternatives.

Les dues opcions són el pagament fraccionat i el pagament en terminis. El pagament fraccionat és fa automàticament de tots els rebuts domiciliats. En el cas de l’IBI urbans es paga en 4 rebuts: a l’abril, juny, setembre i novembre. Les escombraries domiciliàries es paguen en dues vegades: al juny i al setembre. L’IBI rústic també es paga en dos terminis, al juny i al setembre, l’IAE a l’octubre i al desembre, i la Taxa de Taules i Cadires al juliol i al setembre.

Més informació:

https://www.vilanova.cat/atencio_ciutadania/oficina_de_gestio_tributaria?rnd=69596540

La segona opció de pagament permet repartir en 11 quotes mensuals, de febrer a desembre, l’import de l’Impost sobre Activitats Econòmiques, de la Taxa d’escombraries (domiciliàries i industrials), de l’Impost sobre Béns Immobles (urbans i rústics), i de la Taxa de guals. Aquest fraccionament s’ha de sol·licitar abans del 14 de febrer, presencialment o bé a través d’Internet.

A més, aquest any 2020 les dates dels rebuts de les escombraries industrials i de les Taules i cadires no coincidiran. La Brossa per establiments i empreses es mantindrà a l’octubre i al desembre, mentre que l’ocupació de les terrasses es cobrarà al juliol i al setembre.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

“Prou Correbous” arriba a Amposta

Notícia següent

El proper mes s’iniciaran els treballs de la Ruta del Patrimoni del Garraf

Notícies relacionades