Aquest dissabte torna el Fora Estocs de VNG

Fora estocs La fira se celebrarà a la plaça de la Vila de 9 del matí a 9 del vespre. L'objectiu és vendre l'estoc de temporada d'aquest hivern a preus immillorables

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Imatge cartell del Fora Estocs. Foto: Aj. VNG

Aquest dissabte 9 de març arriba a la plaça de la Vila la XXa edició del Fora Estocs. La fira, que ja és un referent comercial a la comarca, estarà oberta des de les 9 del matí fins a les 9 del vespre de forma ininterrompuda.

L’objectiu d’aquesta fira organitzada per l’associació de comerciants i serveis Viu Comerç és la venda de l’estoc de temporada d’hivern 2019. Els visitants hi trobaran els productes que han vist durant les rebaixes a les botigues, amb un preu de liquidació. S’hi podrà trobar una gran oferta comercial de qualitat, a més de les millors marques, en més de 60 carpes dels comerços associats a Viu Comerç: establiments de roba, calçat, joieria, marroquineria, perfumeria, estètica, òptica, llar, informàtica i múltiples empreses de servei i benestar per a les persones.

La iniciativa, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, aplega tant visitants de la ciutat, com de poblacions i comarques veïnes. És per això que, des de Viu Comerç, s’aposta per potenciar i projectar la imatge del comerç vilanoví, consolidant la ciutat com el centre comercial a cel obert més important entre Barcelona i Tarragona.

Viu Comerç disposarà de tiquets d’aparcament gratuïts per als pàrquings Charlie Rivel, Casernes i Plaça Peixateria, amb la voluntat d’afavorir l’ús dels aparcaments soterrats de la ciutat i potenciar l’accés a peu al centre comercial urbà. Aquests tiquets també es poden aconseguir de forma totalment gratuïta durant tot l’any als establiments associats a Viu Comerç.