A partir del 24 de maig es posen en funcionament les Aules Estudi a VNG

El servei, que arriba a la 8a edició, estarà en funcionament a les dues biblioteques municipals i a la biblioteca de l'EPSEVG

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

A partir del 24 de maig es posa en marxa el servei Aules Estudi que ofereixen conjuntament les regidories d’Educació i Cultura de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú amb l’objectiu d’oferir espais adequats per estudiar durant les èpoques d’exàmens (proves de selectivitat, final de curs, recuperacions…).. Aquests espais s’ubiquen a les biblioteques municipals Joan Oliva i Armand Cardona Torrandell, i a la Biblioteca EPSEVG.

Les Aules Estudi són llocs per estudiar i estan obertes a tothom. Tot i que estan ubicades en una biblioteca l’horari de funcionament no és el mateix que el d’obertura pública i per tant no permet fer-ne la utilització habitual de servei de préstec de llibres, documents i material audiovisual. Les dates i horaris en els quals es podrà utilitzar aquest servei són els següents:

Biblioteca Armand Cardona i Torrandell
del 24 de maig al 13 de juny de 2019 (ambdós inclosos) de 21 a l’1 h de dilluns a dissabte. Els diumenges de 10 a 14 h i de 16 a les 20 h.

Biblioteca Joan Oliva i Milà
del 24 de maig al 13 de juny de 2019 (ambdós inclosos) de 21 a l’1 h de dilluns a dissabte. Els diumenges de 10 a 14 h i de 16 a les 20 h.

Biblioteca EPSEVG
Del 3 al 10 de juny, de dilluns a divendres, de 8.30 a 22 hores. Dissabtes i diumenges de l’1,2 i 8,9 de juny de 9 a 22 hores. hores (en cas de gran afluència es prioritzarà l’entrada d’estudiants universitaris).

Per tercer any consecutiu es podrà utilitzar l’aplicació Bib@prop. L’objectiu d’aquesta App és informar a la ciutadania i, especialment als estudiants, de l’oferta de biblioteques i sales d’estudi disponibles a Catalunya. Es tracta d’una App gratuïta que permetrà a qualsevol estudiant i ciutadà localitzar de forma senzilla la biblioteca o sala d’estudi més propera on poder estudiar.

Es pot accedir amb l’enllaç anterior o mitjançant el codi QR present als punts de llibre i cartells que es distribueixen per difondre el servei d’Aules d’estudi.

Podeu trobar tota la informació a la web www.imet.cat