Festa del 170 Aniversari del Tren al Museu del Ferrocarril

Celebració especial al Museu el proper dia 28 d’octubre, amb encesa de la locomotora de vapor “Mataró”, única rèplica existent d’aquell primer tren que va circular entre Barcelona i Mataró el 28 de 1848

El tren compleix 170 anys de història, evolució i innovació i per això, aquest mes d’octubre al Museu estem de celebració. En l’últim trimestre d’aquest any, el Museu organitza i participa en la celebració de diferents actes commemoratius del 170 aniversari de la circulació del primer tren Barcelona-Mataró (1848-2018).

Una festa d’aniversari del tren al Museu

El proper diumenge tothom està convidat al Museu i a gaudir de la celebració que hem previst amb Jornada de Portes Obertes des de les 10.30 a les 14.30 hores. La locomotora Mataró tornarà a estar encesa amb vapor per segon cop aquest mes. La jornada estarà amenitzada amb música d’un quartet de clarinets d’estudiants de  l’Escola i Conservatori Mestre Montserrat, la recreació de l’època amb viatgers vestits del segle XIX gràcies al col·leccionista i figurinista de Vilanova, Pere Arenas, i també qui vulgui tindrà l’oportunitat d’esmorzar o fer un vermut a la Rotonda.

El Museu segueix el seu procés de transformació

Us recordem que el Museu està immers en un profund procés de transformació, de forma que aquesta actes conviuen amb les  obres que s’estan portant a terme a la Gran Nau i que s’han pogut realitzar gràcies a la aportació de l’1’5% cultural del Ministeri de Foment que vam rebre a finals de 2015.