Amb motiu de la setmana de la Gastronomia de Vilanova i la Geltrú, el consistori celebrava la 2a edició de la festa del turisme, la gastronomia i el comerç de la ciutat. Un esdeveniment coorganitzat pel Gremi d’Hostaleria, Viu Comerç, i l’Estació Nàutica a més de l’impuls del mateix ajuntament.
La celebració recollia en una única festa el treball col·laboratiu dels 3 sectors units en la promoció, la projecció i el posicionament del municipi. Amb l’objectiu ferm d’assolir i valorar el producte local de la gastronomia vilanovina van poder gaudir de la festa gairebé 300 convidats. D’altra banda, es va reconèixer i destacar el talent i l’enginy d’empresaris, empresàries i organitzacions locals, que contribueixen en el desenvolupament econòmic i el dinamisme de la ciutat d’una manera activa i responsable en el sector del turisme, la restauració i el comerç.
L’esdeveniment, celebrat a La Daurada Restaurant, començava amb un aperitiu de gala amb l’arribada de la posta de sol. 9 entrants de cuina d’autor entre els quals destacaven: croquetes de gamba vermella i pop roquer de Vilanova, raviolis d’escamarlà i escalivada,
crestes de peix espasa, gamba blanca, tàrtar de tonyina gamberro, sardines escabetxades, piruleta de gamba vermella i saam de pop de proximitat. Una varietat per gaudir de la qualitat del peix de la localitat tot servit per l’escola d’Hostaleria de l’Institut Benaprès. Seguidament, el públic era convidat al sopar, asseguts en una vintena de taules rodones presidides per Òscar Ordeig, conseller d’agricultura, ramaderia i pesca, com a perfil més destacat i l’alcalde, Juan Luis Ruiz.
El conseller va aprofitar per felicitar a tots els assistents amb un missatge de prosperitat pel sector: “Tinguem coneixement i orgull d’on som, d’on venim, fer crèixer els nostres fruits. Parem, pensem i gestionem a futur. Aneu en la bona direcció. El comerç, el turisme i la gastronomia forma un triangle molt important, dinàmic, sostenible i de futur.”
Havent sopat, es van lliurar nombrosos reconeixements a establiments comercials, turístics i gastronòmics de Vilanova com el que se li va fer a la Xurreria Trifón que celebrava 100 anys servint dolços a la Rambla. No van ser els únics, el restaurant Pachurri el van condecorar pels seus 50 anys com el Pitch&Putt El Portal del Roc que en celebraven 25.
Sens dubte, una nit de moltes alegries on els premis més destacats van ser atribuïts a l’Hotel César, amb més de cent trenta-cinc anys d’història i acollida sent gestionat per la mateixa família durant 5 generacions, 4 d’elles dones. La Pepa Origen, pel seu compromís amb el producte local i de temporada i en el cas del comerç, la botiga de Mis Enriquetas, que destaca entre d’altres per les seves tendències innovadores.
A l’acte tampoc li va faltar anomenar al seu ambaixador, l’inconfundible, Leslie. El ritme i la música en viu, va ser l’altre punt fort tot conduït i amenitzat per la reconeguda cantant, actriu i presentadora de TV, Lucrècia.
Els Mossos d'Esquadra han desmantellat un punt de venda de cocaïna altament adulterada -coneguda popularment com a 'basuco'- situat en…
Junts decidirà durant aquesta propera setmana si entra al govern municipal de Tarragona amb el PSC, segons han explicat a…
Salou és, aquest diumenge, l’epicentre de l’esport internacional amb motiu de la Challenge Salou 2025, que enguany celebra el seu…
La localitat alacantina de Finestrat està de dol per la defunció d'una nena de tan sols dos anys que ha…
La d'enguany ha estat l'edició de la consolidació per a la FiM Vila-seca. Després d'un període d'assaig, creixement i redefinició,…
Tarragona ha celebrat per primer any el "Festival Marroc" de Tarragona i segur que des de l'Ajuntament no esperaven una…
Esta web utiliza cookies.