Un únic pacient hospitalitzat per Coronavirus a Sant Camil

  La xifra de víctimes mortals al centre vinculades a la COVID-19 es manté en 80 defuncions, mentre que 293 persones ja han rebut l'alta hospitalària

  Imatge de l'Hospital de Sant Camil. Cedida

  Hospital de Sant Camil de Sant Pere de Ribes

  El Consorci Sanitari de l’Alt Penedès-Garraf ha presentat un nou balanç sobre la situació en què es troba l’Hospital de Sant Camil en relació amb la crisi generada per la pandèmia del Coronavirus.

  Segons les dades facilitades aquest  matí per l’entitat, la xifra total de persones que han perdut la vida al centre hospitalari a causa del SARS-CoV-2 és manté en 80 persones, mentre que a hores d’ara només hi ha 1 pacient hospitalitzat per COVID-19.

  En total, 293 persones hospitalitzades a conseqüència d’haver contret aquesta malaltia, ja han rebut l’alta hospitalària.

  Alt Penedès

  Balanç positiu també per a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès que es manté sense noves víctimes mortals per SARS-CoV-2, malgrat que, des de l’inici de la pandèmia, 32 persones han perdut la vida al centre per aquesta causa.

  Pel que fa al número d’ingressats amb possible Covid-19 a l’hospital, aquest cau fins als 4 casos. En relació amb la xifra de pacients confirmats per coronavirus que han rebut l’alta hospitalària avui se situa en 124 persones .