Un jove a presó per robar en un restaurant de Vilanova i la Geltrú

Un jove va ingressar a la presó després de ser detingut pels Mossos d’Esquadra el passat 9 de desembre per robar presumptament en un restaurant de Vilanova i la Geltrú (Barcelona).

Segons un comunicat aquest dijous, la investigació es va iniciar el 6 de desembre, quan els investigadors van tenir coneixement d’un robatori amb força en un restaurant, on el presumpte autor havia trencat el vidre de la porta d’accés amb una pedra i havia robat presumptament els diners de la caixa registradora i un ordinador portàtil.

Gràcies a la investigació, els agents van identificar i detenir el presumpte autor, que des del passat mes de març havia estat detingut 24 vegades pels Mossos d’Esquadra i per agents de la Policia Local de Vilanova i la Geltrú.

De les 24 detencions, 11 eren per delictes de robatori o furt de vehicles, 4 per delictes de robatoris amb força a l’interior de vehicles, i 12 delictes de robatoris amb força en diversos comerços com restaurants, fleques i supermercats.

L’investigat utilitzava sempre una pedra de grans dimensions que llançava contra els vidres dels aparadors, i així accedia al recinte i robava els diners de la caixa registradora.

El detingut, amb un total de 59 antecedents policials anteriors, va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a la presó.