Últims dies per sol·licitar els ajuts destinats a la contractació i millora de l’ocupació a Sitges

Fins al 14 de setembre

L’Ajuntament de Sitges manté oberta la convocatòria dels ajuts econòmics destinats a la contractació i millora per a les empreses que vulguin acollir-se a la línia Covid 2021. Aquesta línia correspon a les empreses i entitats que hagin celebrat contractes amb un mínim de 3 mesos a partir del 15 de setembre de 2020 fins al 14 de setembre de 2021. També les entitats sense ànim de lucre, socials, culturals, assistencials o esportives. L’ajut econòmic és per un import màxim de 3.600€ (300€/mes) per als contractes de la línia Covid 2021.

El regidor de Promoció Econòmica, Guillem Escolà, destaca que “aquest ajut econòmic va orientat a ajudar les empreses i autònoms sitgetans que han contractat personal durant el darrer any per tornar a reactivar l’activitat econòmica del municipi i ajudar a l’ocupació de les persones. Des de l’Ajuntament volem potenciar la contractació de personal i, per aquest motiu, hem volgut subvencionar amb aquest ajut els contractes fets amb un mínim de 3 mesos i amb un règim mínim de mitja jornada. Ara bé, l’ajut per a les contractacions indefinides té una partida pressupostària superior per a potenciar la contractació de qualitat i l’estabilitat”.

L’ajut destinat a la contractació està dividit en dues línies: la primera, anomenada Línia Covid 2020 i a la que s’ha destinat una dotació pressupostària de 45.000 euros, ja té finalitzat el termini. La segona, Línia Covid 2021, té obert el termini fins al 14 de setembre, i destina una partida de 55.000 euros.

La regidoria de Promoció Econòmica impulsa per segon any un paquet d’ajudes per fer front als efectes de la Covid-19. En total aquest 2021 es posen en marxa sis ajuts econòmics amb un pressupost de 871.000,00 €. Aviat s’obrirà una nova convocatòria destinada a la creació d’empreses d’autònoms inscrits al RETA per un temps inferior a un any i per a nous emprenedors. Fins al 30 de setembre es manté oberta també la convocatòria d’ajuts per fomentar l’associacionisme empresarial.

Tota la informació sobre els ajuts es pot consultar a través dels enllaços: sitges.cat/ajutsempreses https://www.sitges.cat/serveis/promocio-economica/ajudes-extraordinaries-covid-19.