Última setmana per votar pels pressupostos participatius 2022 de Cubelles

Poden participar les persones empadronades majors de 16 anys i han d'escollir un màxim de tres propostes

El proper diumenge, 17 de juliol, finalitza el termini per votar els pressupostos participatius 2023. Estan cridats a votar totes les persones empadronades majors de 16 anys, que han de registrar-se al web de participació ciutadana de Cubelles, Participa Cubelles 311, i escollir tres propostes d’entre les deu que han passat la fase de validació tècnica.

Propostes a votar

Les propostes a votació estan relacionades amb l’esport (3), la cultura (3), el medi ambient (2) i l’espai públic (2). Per poder participar cal donar-se d’alta prèviament al web Participa311 aportant el nom, un correu electrònic i un àlies que és el que identifica a la plataforma als usuaris i les usuàries, i escollir tres de les deu propostes següents:

 • Adquisició de 4 cistelles de minibàsquet a la pista exterior del Poliesportiu i pintar les línies per poder practicar minibàsquet i bàsquet.
  6.500,00€
 • Comprar nous vestits pels gegants de Cubelles, Adbó i l’Assumpta i comprar capgrossos nous per substituir els actuals amb materials ecològics i sostenibles.
  14.278€
 • Instal·lar panells fotovoltaics a l’Escola Vora del Mar i la Llar d’Infants Pública La Draga per tal de reduir el CO2 de l’atmosfera i conscienciar al jovent de fer un món millor i més sostenible.
  145.200€
 • Fonts d’aigua potable al Passeig de la Mar Mediterrània.
  800,00€
 • Posar noves papereres i bancs a les pistes de tennis
  4.000,00€
 • Substituir la pista de tennis de moqueta per tres pistes de mini-tennis i exercicis físics als alumnes de l’escola.
  12.000,00€
 • Rehabilitació i arranjament de la plaça de l’av. del Terme núm. 71 i següents, perquè sigui accessible per persones amb mobilitat reduïda.
  20.000,00€
 • Projecte tècnic per la sala polivalent de cultura a la sala annex, ubicada al Pati de Ponent, viable per usos com ara, exposicions, conferències, presentació de llibres, lectures dramatitzades, etc.
  18.890,00€
 • Arranjament d’una sala polivalent annex al Pati de Ponent per activitats culturals.
  133.100€
 • Patis verds a l’escola bressol La Draga creat amb materials sostenibles, respectuosos i segurs tant pel medi ambient com pels infants. Una àrea natural i amb desnivells amb l’objectiu d’afavorir el desenvolupament psicomotor dels infants, la manipulació i l’experimentació, seguint la línia pedagògica del centre.
  32.000€