Tornen les Serenates al pati del Castell de Vilanova i la Geltrú

Després de l'aturada, per la pandèmia, torna aquest veterà cicle de música els dies 3 i 10 de juny

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Després de dos anys d’aturada a causa de la pandèmia, Joventuts Musicals de Vilanova i la Geltrú, en col·laboració amb l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, organitza una nova edició de Serenates a la Geltrú. Aquest veterà cicle de música de petit format, dedicat a la música antiga, i que obre la porta de les activitats d’estiu a l’aire lliure, es concentra, aquest any, en dos caps de setmana; concretament en el divendres 3 i 10 de juny.

Aquest divendres dia 3, enceta el cicle Polish Roots, amb Gala Kossakowski a la flauta i Luís Árias Fernández al piano. Un concert que estructura el seu programa a partir d’un repertori de música polonesa. Gala Kossakowski és una jove flautista espanyola, mereixedora de diversos premis i reconeixements al llarg de la seva carrera. La intèrpret es mostra molt interessada en la música contemporània, i en la relació que s’estableix entre compositors, intèrprets i públic, i el rol que cadascú pot exercir per difondre la música dels nostres dies a un major nombre de persones.

La segona de les propostes és un Recital líric, que es farà el dia 10 de juny, a càrrec de la soprano Sara López Porta, acompanyada al piano per Pablo Garcia Berlanga. El recital consta d’un repertori de música molt diversa, que proposa un recorregut original per les obres d’autors europeus dels últims segles. La part més romàntica del programa arribarà de la mà de Brahms i els seus inoblidables lieder, mentre que, d’altra banda, també hi farà aparició la contemporaneïtat de la mà d’una obra del compositor Juan Durán. Àries d’òperes de Delibes i Rossini a més d’una romança de sarsuela completen el programa d’aquest recital líric.

Les dues sessions es faran a les 22 hores al pati del Castell de la Geltrú i l’entrada tindrà un preu de 12 € per concert. Les entrades es podran comprar al mateix pati del Castell de la Geltrú a partir de les 21 hores.