Dilluns, 24 de juny de 2024
És notícia

Tallers d’estalvi energètic a la llar a Sant Pere de Ribes

Avatar photo

Els dies 5 i 7 de juny al casal de la gent gran de Ribes i el de les Roquetes, respectivament

El Punt d’Assessorament Energètic de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes organitza dos tallers sobre estalvi energètic a la llar per donar pautes i consells que ajudin a la ciutadania i a les llars a evitar el malbaratament energètic i reduir el consum i la factura de la llum. En aquesta ocasió, les sessions es faran als casals de la gent gran de Ribes i les Roquetes per atendre al col·lectiu de la gent gran, si bé són obertes a tota la població. El dilluns 5 de juny tindrà lloc a Ribes, de 17.30 a 19.00 hores, i el dimecres 7 de juny a les Roquetes, de 12.00 a 13.30 hores.

A la xerrada s’explicaran aspectes pràctics relacionats amb els contractes energètics i com optimitzar-los, consells d’us dels aparells elèctrics i mesures  d’eficiència energètica, així com conceptes com el Bo Social elèctric, un descompte que s’aplica a la factura de la llum a consumidors vulnerables i que s’ha de sol·licitar si es compleixen els requisits. Les persones que hi assisteixin poden portar les últimes factures de la llum per comentar-les i analitzar-les.

El Punt d’Assessorament Energètic és un servei disponible de suport tècnic per atendre a la ciutadania en aspectes relacionats amb l’estalvi energètic de les llars, informació i acompanyament en la tramitació dels ajuts relacionats, mesures d’eficiència energètica, i atenció de situacions de pobresa energètica o en risc d’estar-hi. L’atenció és presencial, a l’OAC de Ribes, els dilluns, de 16h a 19 h; i a l’OAC de les Roquetes, els dimecres, d’11h a 14 h. Es recomanable demanar cita prèvia trucant a l’OAC (tel. 938967300) o al departament de Serveis Socials.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Poveda: “El Baix Llobregat continua en marxa i amb més força socialista”

Notícia següent

El Consell de Participació Infantil de Mollerussa tanca el curs amb un repàs a la feina feta

Notícies relacionades