VÍDEO: Neva a Sitges

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

És una realitat i és que està nevant a Sitges. Actualment, estem a 3 d’abril, però els ciutadans s’han despertat amb la sorpresa de neu caient sobre la seva zona. Les xarxes socials s’han transformat en una eina perfecta per compartir aquest moment tan poc habitual a la primavera.

Encara que es veu que la neu té poca força per quallar, sí que és ben cert que s’han vist flocs de neu caient; tal com es pot veure en aquest vídeo.

A més, els ciutadans també han vist caure flocs de neu sobre altres zones de Barcelona com Collserola i el Tibidabo i, fins i tot, per a sorpresa de molts, han pogut veure una màquina llevaneu per la zona. Potser no haurà de ser utilitzada si no neva gaire més, però els internautes asseguren que la visió els hi ha impactat perquè no esperaven veure una cosa així a 3 d’abril.

Per això, el Servei Meteorològic de Catalunya ha activat un avís de situació meteorològica de perill per neu al Barcelonès. Actualment, es troba en una escala de dos sobre sis.

COMPARTIR
Article anteriorVÍDEO: Neu a Collserola
Article següentJa no es podrà fumar a les terrasses i a les platges
La Ciutat és un diari de proximitat que cobreix tota l'actualitat local de les poblacions de Barcelona, Tarragona, Lleida, Terres de l'Ebre, Baix Gaià, Baix Penedès i Reus.