Sitges s’adapta a les noves mesures i restriccions per la Covid-19

Les mesures i restriccions decretades pel Govern de la Generalitat de Catalunya (DOGC) tindran una vigència de 15 dies, revisable segons l’evolució de la situació epidemiològica per la COVID-19. A Sitges les adaptacions en l’àmbit cultural i esportiu són les següents:

ACTIVITAT CULTURAL

Sales Expositives

 • Adaptació dels nous aforaments al 50% i de les activitats culturals previstes amb motiu del Dia de l’Artista.

Adaptacions

Ajornaments

 • Exposició fotogràfica ‘Josep Maria Jornet’. Obrirà portes el divendres 23 d’octubre.
 • L’activitat ‘Visites arqueològiques al Puig de Sitges’, previstes a l’octubre, començaran al mes de novembre i s’allargaran fins a finals del mes de gener.

Cancel·lacions

 • S’han cancel·lat totes les inauguracions vinculades a les exposicions previstes els propers 15 dies: Katrina Hars, Josep Maria Jornet i Concursos Sanvisens i Pere Jou
 • Els concerts de piano ‘Maria Canals porta cua’, previstos el dissabte 17 d’octubre al Port d’Aiguadolç.

ACTIVITAT ESPORTIVA

A instàncies del PROCICAT, i arran de l’anunci oficial fet pel govern de la Generalitat de Catalunya, i les indicacions i recomanacions de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, així com de les autoritats sanitàries per frenar els contagis per COVID-19, s’ha decretat l’ajornament de totes les competicions esportives previstes a Catalunya durant els propers 15 dies, a excepció de les d’àmbit estatal, internacional i professional

Les mesures específiques relacionades amb l’activitat esportiva són les següents:

 • Es poden utilitzar les instal·lacions i els equipaments esportius de caràcter lúdic amb control d’accés, sense superar el 50% de l’aforament.
 • S’ajornen totes les competicions esportives previstes, excepte les oficials d’àmbit estatal, internacional i professionals.
 • Tancament d’espais esportius no supervisats.

L’ajornament no afectarà els entrenaments, ni els usuaris/àries de les instal·lacions esportives ni dels gimnasos, ja que les instal·lacions esportives que disposin de control d’accés es mantindran obertes, aplicant les mesures i protocols de seguretat ja establerts. En canvi, es posposen les competicions federades, escolars o privades de qualsevol categoria en l’àmbit català.

Utilització de les instal·lacions esportives municipals

Poliesportiu de Pins Vens, Camp de Futbol d’Aiguadolç, Camp de Futbol Nou Pins Vens, Rocòdrom Can Puça, i Espai de Petanca

De dilluns a divendres:

 • Entrenaments habituals, sempre complint els protocols i mesures de seguretat ja establerts (grups “bombolla”, control d’accés, neteja i desinfecció material esportiu,…)
 • Es manté la prohibició d’accés d’acompanyants i públic.
 • Queda totalment prohibida qualsevol tipus d’activitat esportiva que impliqui l’accés a la instal·lació de qualsevol equip o esportista que no formi part dels grups “bombolla” que fan ús habitual de les instal·lacions.

Dissabtes i diumenges:

 • Tancament de les instal·lacions per a la realització de qualsevol tipus de competició, excepte les oficials d’àmbit estatal, internacional i professionals.
 • Obertura de les instal·lacions només per a la realització d’entrenaments d’equips i esportistes de categoria sènior, sempre complint amb els protocols i mesures de seguretat ja establerts (grups “bombolla”, control d’accés, neteja i desinfecció material esportiu,…) i amb reserva prèvia.
 • No es permet l’entrada de públic ni d’acompanyants.
 • Queda totalment prohibida qualsevol tipus d’activitat esportiva que impliqui l’accés a la instal·lació de qualsevol equip o esportista que no formi part dels grups “bombolla” que fan ús habitual de les instal·lacions.

Piscina Municipal

Obertura sense superar el 50% de l’aforament, sempre complint els protocols i mesures de seguretat ja establerts i amb reserva prèvia.

Tancament total

Pistes poliesportives i espais esportius a la via pública de lliure accés (inclòs Pista Poliesportiva de Les Botigues de Sitges, Parc de Calistènia i Skate Parc).