Sitges dona suport a la tasca de seguiment de persones sota tutela que duu a terme l’Entitat Tutelar del Garraf

L’Ajuntament de Sitges i l’Entitat Tutelar del Garraf han signat un conveni segons el qual el Consistori aportarà 6.000 euros aquest 2019 a la fundació privada, per donar suport al seguiment de persones en règim de curatela que duu a terme aquesta entitat. L’Entitat Tutelar del Garraf treballa per millorar la qualitat de vida i la inclusió social d’aquest col·lectiu, i alhora assessora a famílies i professionals

Imatge del conveni entitat tutelar Garraf. Foto: Aj. Sitges

L’alcalde de Sitges i president d’honor de la fundació Entitat Tutelar del Garraf, Miquel Forns, i la directora i la coordinadora de l’esmentada entitat, Mayte López Folch i Verónica Mendoza, s’han reunit aquest divendres, un cop signat el nou conveni entre l’Ajuntament i la fundació. L’objecte d’aquest acord, segons el qual el Consistori aportarà 6.000 euros aquest 2019, és atorgar una subvenció a l’Entitat Tutelar del Garraf per desenvolupar el projecte de seguiment individualitzat de les persones sota curatela per millorar la qualitat de vida i la inclusió social d’aquest col·lectiu a la comunitat, així com l’assessorament a totes les famílies i professionals que ho sol·licitin. Amb aquest ajut, l’Ajuntament aporta la part que la Generalitat no cobreix a l’Entitat Tutelar del Garraf, centrada en l’activitat de la fundació.

L’alcalde, Miquel Forns, ha destacat la importància “de signar aquest conveni per fer la nostra aportació per acompanyar a les persones en el seu cicle vital”.

La directora de l’Entitat Tutelar del Garraf, Mayte López Folch, ha explicat que amb aquest conveni “es facilita que puguem fer accions i serveis que les persones necessiten”.

Sobre l’Entitat Tutelar del Garraf

L’Entitat Tutelar del Garraf és una fundació privada sense ànim de lucre que té per objecte la protecció de les persones incapacitades per mitjà de l’exercici de la tutela, la curatela, l’administració patrimonial, la guarda de fet o la defensa jurídica de les persones incapacitades per sentència judicial que, a causa de les seves circumstàncies especials, no es poden valer.