S’inicien les obres del vial d’accés al futur parc de Can Bruguera

Aquestes obres facilitaran l’accés al pulmó verd del nou sector de creixement de la vila

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Junta de Compensació del PPU1 La Plana, Vallpineda i Santa Bàrbara ha emès un comunicat informant que els treballs d’obertura d’un vial que han començat en els darrers dies no suposen l’afectació de cap zona verda, sinó que precisament són per a facilitar l’accés al bosc de Can Bruguera. Les obres formen part de la fase 2 del PPU1 La Plana, Vallpineda i Santa Bàrbara.

Segons el regidor de Territori, Medi Ambient i Habitatge, Jordi Mas, aquest vial s’està obrint “per afavorir l’accessibilitat al Bosc de Can Bruguera, que inclou l’ermita i la masia de Santa Bàrbara. Serà l’entrada natural del parc, que es respectarà en la seva integritat, tal com estava previst. Això és el que havíem acordat amb la Junta de Compensació del PPU1 i és el que farem. Volem que estigui enllestit el més ràpid possible”.

L’obertura del vial ja estava recollida en el Pla General vigent, de 2006, com a zona urbanitzable, i forma part de l’obertura de la zona compresa entre l’ermita de Santa Bàrbara i Can Pei, iniciada en les darreres setmanes, un cop s’han dut a terme els treballs de canalització del clavegueram.