S’ajorna el Festival Internacional de Patchwork de Sitges

Imatge de la Fira de Patchwork. Foto: Aj. Sitges

L’Associació Espanyola de Patchwork, encarregada de l’organització del Festival de Patchwork, conjuntament amb l’Ajuntament de Sitges, ha decidit ajornar la celebració de l’esdeveniment fins a nova data. La decisió s’ha pres després que el Govern de la Generalitat ha fet públiques aquest dimecres les noves mesures davant la situació generada pel Coronavirus en que s’obliga a ajornar o suspendre tots els esdeveniments amb un aforament de més de 1.000 persones en espais oberts o tancats.

El Festival s’havia de celebrar del 12 al 15 de marçamb 116 expositors. Ara organització i Ajuntament treballen ja per buscar una nova data per a la celebració del certamen que podria ser la propera tardor.

La fira comercial del Patchworkamb 4 carpes ocupa un total de 2.250 m² al Passeig de la Ribera. A banda de la Fira comercial, el Festival disposava també de7 espais expositius com el Centre Cultural Miramar, Escorxador, Can Falç, Espai Cultural Pere Stämpfli, Estudi Vidal, Fundació Ave Maria i Hotel Calipolis, i cursos monogràfics impartits per mestres internacionals i nacionals, a més de tallers infantils.

Paral•lelament, l’Ajuntament treballa per ajornar o cancel•lar els esdeveniments previstos en els propers dies.