Programació musical de luxe per a la Festa Major de Sitges

‘El Ball’ i Les Barraques han presentat la programació amb motiu de la Festa Major. Entre els plats forts destaca ‘La Pegatina’, Ramon Mirabet, Buhos, Els Catarres, Doctor Prats o Roba Estesa

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
Imatge de la presentació dels concerts musicals. Foto: Aj. Sitges

La comissió Municipal de la Festa Major de Sitges i el col·lectiu de Les Barraques han presentat conjuntament aquest cap de setmana la programació musical amb motiu de la Festa Major de Sant Bartomeu i Santa Tecla. Entre els dies 19 i 26 d’agost, i entre el 21 i 24 de setembre, Sitges gaudirà d’un cartell de luxe amb noms destacats del panorama musical.

Entre els plats forts, hi ha el grup La Pegatina que oferirà l’únic concert gratuït a Catalunya. El cantant i músic Ramon Mirabet tornarà a Sitges per presentar el seu nou treball discogràfic ‘Begin Again’. Per l’escenari sitgetà, que un any més s’instal·larà a La Fragata, també hi actuaran els Buhos, Els Catarres, Doctor Prats, Roba Estesa, l’Orquestra Maravella, Manel Fuentes & The Spring’s Team, Retrio & Scarp Fussió o Pavvla, entre molts d’altres, i amb l’objectiu d’arribar a tots els públics.

La regidora de Cultura, Tradicions i Festes en funcions, Rosa Tubau, ha subratllat que “Sitges gaudirà un any més d’una programació d’un gran nivell musical que, de ben segur, contribuirà a viure una gran Festa Major”. La regidora, a més, ha remarcat “la importància del treball conjunt entre Les Barraques de Sitges i la Comissió municipal per presentar una oferta musical conjunta que ens permet sumar esforços i recursos. Això fa que enguany tindrem un únic escenari per on desfilaran alguns dels grups més importants del panorama musical català”.

En la presentació de la programació musical, a l’Hort de Can Falç, la presidenta de la Comissió de la Festa Major, Maica Díez Alcón, ha recordat la importància “d’haver aconseguit que durant onze dies hi hagi una gran programació musical per la Festa Major, des del dia 19 d’agost amb el concert de La Pegatina que coincidirà amb el Pregó i amb grans concerts com el de l’orquestra Maravella, el dia del trasllat del Sant, el 21 d’agost”.

El president de Les Barraques de Sitges, Josep Maria Tubau, ha destacat que enguany “hi haurà una programació per a totes les edats. Una de les novetats principals serà que hi haurà un espai nomenat La Barraca que tindrà un espai de pagament a les primeres files per gaudir dels concerts des d’una posició preferent”.

PROGRAMACIÓ

El Ball – Festa Major 2019

Del 19 al 26 d’agost i del 21 al 24 de setembre.

La Pegatina (Concert conjunt amb Les Barraques)
Ramon Mirabet
Panellet
Orquestra Maravella
Retrio & Scarp Fussió
La Loca Histeria
La banda del Coche Rojo
La Banda Neon
Los 40 on Tour (amb Adrià Ortega)
DJ Carles Pérez – Ràdio Flaixbac
DJ Miku
DJ Lagarto
Manel Fuentes & the Spring’s Team
Gansos Rosas

Les Barraques Sitges 2019

17, 18 i 19 d’agost a La Platja de la Fragata

La Pegatina (concert conjunt amb El Ball)
Buhos
Els Catarres
Doctor Prats
Roba Estesa
El Niño de la Hipoteca
Suu
Lildami
Porto Bello
Obeses
Pavvla
Orquestra Di-Versiones
Reggae per xics
DJ Sendo