Les presentacions literàries obren la porta a la festivitat de Sant Jordi a Sitges

Tres llibres es presenten aquest cap de setmana a Sitges: “L’homenatge” de Xulio Ricardo Trigo, ‘El Camí de les Aigües’ de Carme Martí; i ‘Animal Impur’ de Joan Duran.

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Sitges comença a respirar Sant Jordi a falta de poc més d’una setmana amb les presentacions literàries. Aquest divendres, el Museu Cau Ferrat acollirà la presentació del llibre “L’homenatge” de Xulio Ricardo Trigo, editat per Columna i on hi haurà l’audició de piano a càrrec de Conrad Setó, un acte que se celebrarà a les 19 hores.

També al Museu Cau Ferrat, dissabte a les 19 hores, tindrà lloc la presentació del llibre ‘El Camí de les Aigües’ de Carme Martí, editat per Ara Llibres, un acte que comptarà amb la presentació de la directora-gerent de Museus de Sitges, Vinyet Panyella.

La següent de les presentacions literàries serà diumenge, amb el llibre ‘Animal Impur’ de Joan Duran, editat per l’editorial Meteora dins la col·lecció Mitilene, un acte que tindrà lloc a la Sala Gòtica del Museu de Maricel a les 19 hores. La presentació comptarà amb un recital i concert a càrrec del propi autor i del músic i cantautor Jordi Calvet, que ha musicat diversos poemes del llibre. Durant l’acte també hi intervindran el poeta, editor i traductor Toni Clapès i la poeta, escriptora i directora del Museus de Sitges Vinyet Panyella, que compartiran amb els assistents les seves particulars lectures de l’obra que es presentarà.