Més d’un centenar de vehicles participen al 60è Ral·li Internacional de Cotxes d’Època Barcelona-Sitges

Un Vauxhall Tourer del 1904 ha encapçalat la sortida de Barcelona i ha estat una de les relíquies de la prova

El 60è Ral·li Internacional de Cotxes d’Època Barcelona-Sitges ha congregat aquest diumenge 88 cotxes produïts fins al 1928, dos fabricats en dates posteriors –i per tant fora de concurs- i 20 motocicletes anteriors al 1938. D’entre tots aquests vehicles, però, hi sobresurt un Vauxhall Tourreu del 1904 que ha encapçalat la sortida de Barcelona i ha estat una de les relíquies de la prova. Al tradicional recorregut on els participants també assisteixen vestits d’època, hi ha participat tretze cotxes francesos, quatre italians, un austríac i un britànic. Enguany s’ha pogut veure un bon nombre de cares conegudes, com la periodista esportiva Carme Barceló i la model i presentadora Elsa Anka, així com els també periodistes Andrés Guerra -La Vanguardia Digital i Arucitys-, Marc Martín –esports de motor en TVE– i la popular cantant Gisela, que s’ha afegit a la comitiva quan ha arribat a Sitges.
El Ral·li Internacional de Cotxes d’Època Barcelona-Sitges està organitzat per Foment de Sitges amb la col·laboració dels Ajuntaments de Sitges i de Barcelona, i compta amb el suport de la marca ‘Sitges Anytime’, que subratlla la cultura i el turisme familiar com a eixos que identifiquen la localitat.
Aquest ral·li és una de les curses de cotxes d’època més importants d’Europa i els seus participants van vestits amb la roba que es vestia quan van ser fabricats. De fet, en aquesta competició no guanya qui arriba abans, sinó qui ho fa amb més estil.