Més de 250 persones participen divendres a les ‘Cites Ràpides Nivell 10’ per trobar feina

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Imatge de la darrera edició de Speed Dating. Foto: Aj. Sitges

Més de 250 persones s’han inscrit per participar aquest divendres, 6 de març, en la nova edició de les Cites Ràpides Nivell 10, organitzades pel departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges. La jornada es realitzarà de 09.00 a 14.00 hal Centre Cultural Miramar.

En aquesta fase de preselecció, elscandidats i candidatestindranl’oportunitat de donar-se a conèixerambl’objectiu de cobrir una de les més de 20 ofertes de feina proposades per un total de 14 empreses de diversos sectors econòmics. Les empreses participantsentrevistaran durant 5 minuts els candidats que s’ha presentat en aquesta nova sessió de ‘Cites ràpides Nivell 10’.

Els inscrits són aturats o persones que cerquen millorar el seu lloc de treball i, segons el perfil laboral, han pogut escollir entre més de 20 llocs de treballs relacionats amb l’hostaleria, la neteja, l’atenció al client, el comerç, l’àmbit sociosanitari, entre d’altres.

Fomentar l’ocupació és un dels grans objectius amb els que treballa l’Ajuntament de Sitges a través de la regidoria de Promoció Econòmica.

Cites Ràpides Nivell 10
6 de març
de 9.00 a 14.00h
Centre Cultural Miramar (C/de la Davallada, 12)