L’inspector de la Policia Local de Sitges inicia una nova etapa professional al Prat de Llobregat

Rafa Pino ha estat al cos de la Policia Local de Sitges des del 2001 i des del 2010 que ha assumit la plaça d’inspector

L’actual inspector de la Policia local de Sitges, Rafa Pino, ha deixat el càrrec per incorporar-se com a inspector en cap a la Policia Local del Prat de Llobregat. Pino va començar la seva carrera professional a la Guàrdia Civil, amb 18 anys i, posteriorment, va arribar al cos policial sitgetà l’any 2001 i l’any 2010 va accedir a la direcció.

Al llarg de la seva trajectòria, Rafa Pino ha liderat, entre altres, grans dispositius policials per vetllar per la seguretat de diferents esdeveniments com el del Carnaval.

Pino ha estat al capdavant de la Policia Local de Sitges amb els alcaldes Jordi Baijet, Miquel Forns i actualment amb l’Alcaldessa Aurora Carbonell. Un dels aspectes que més ha treballat l’inspector al llarg de tots aquests anys ha estat el de la transparència i desenvolupar accions comunicatives per tal de donar compte de l’acció policial a tothom.

L’Alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, ha manifestat el seu agraïment per la feina del cap de la Policia local: “Respectem les seves ganes de progressar professionalment i només podem fer que agrair-li tota la feina d’aquests anys”. Aurora Carbonell destaca també “la seva gran professionalitat al capdavant del cos al qual ha dedicat totes les hores necessàries per donar resposta a les necessitats de la vila, des de la seguretat del dia a dia fins al control dels grans actes multitudinaris que té Sitges”.