L’Ajuntament substitueix 169 fanals al barri de Terramar

La substitució de columnes, lluminàries i bombetes del sector comprès entre els carrers Doctor Gaietà Benaprès, Pintor Agustí Ferrer Pino i Joan Llopis Bofill s’adapta a l'actual estàndard d'eficiència energètica i millora la lluminositat de l’espai públic

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Imatge d'un dels nous fanals del Terramar. Foto: Aj. Sitges

L’Ajuntament de Sitges substitueix un total de 169 fanals del barri de Terramar per adaptar-los a l’actual estàndard d’eficiència energètica i millorar la lluminositat de les vies públiques en el marc del programa d’inversions sostenibles provinent de romanent comptable d’exercicis anteriors.

El projecte compta amb la substitució de les columnes, lluminàries i bombetes del sector comprès entre els carrers Doctor Gaietà Benaprès, Pintor Agustí Ferrer Pino i Joan Llopis Bofill. Els nous fanals incorporen bombetes Led.

La regidora de Serveis Urbans, Carme Almirall, ha manifestat que “l’actuació era urgent donada les deficiències de lluminositat que existia al sector, i respon a més als treballs d’adequació dels sistemes de llum als nous estàndards”.

Els treballs es van iniciar el passat mes d’octubre i es preveu que finalitzin al març. La licitació del projecte té un cost de 800.000 euros.