La Policia Local de Sitges interposa 73 denúncies a joves per no portar la mascareta

Els agents de policia han interposat també 10 denúncies per consum d’alcohol a la via pública i 2 per tinença de drogues

Agents de la Policia Local de Sitges han interposat la nit de divendres un total de 73 denúncies a joves d’entre 18 i 20 anys per no portar la mascareta obligatòria a la via pública en el marc de les tasques de control de botellot.

A més del control de mascareta, els agents de policia han interposat 10 denúncies per consum d’alcohol i 2 denúncies per tinença de drogues, i ha aixecat actes per troballa de droga i alcohol abandonats al carrer davant la presència dels agents.

Els controls s’han efectuat al passeig Marítim, Fragata, La Llevantina i algunes zones de platja. Han intervingut una desena d’agents de Policia Local i un gos detector de drogues.

Les accions s’emmarquen en el controls ordinaris de botellot durant les nits, així com en el control també del compliment de les mesures sanitàries contra la propagació de la pandèmia i que els joves relaxen durant les trobades.