La Policia Local de Sitges denuncia 52 casos per incompliment de la normativa antiCOVID19

Ahir diumenge va ser el dia amb més incidències, quan se’n van sumar un total de 20

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Imatge d'un vehicle de la Policia Local de Sitges. CEDIDA

La Policia local de Sitges ha continuat amb el seguiment del compliment de les mesures contra la COVID19 i aquest cap de setmana ha hagut d’interposar 33 denúncies, 10 durant la nit de dissabte i 3 durant la resta del dia, i 20 al llarg del diumenge. De la vintena del diumenge, 12 es van concentrar en la franja matinal, mentre que al llarg del dia se’n van fer 6 més i a la nit dues.

Fora del cap de setmana, les incidències relatives a l’incompliment de mesures contra la COVID19 s’han centrat en 9 del divendres, quan se’n van detectar 4 a la tarda i 5 a la nit. De dilluns a dijous, per contra, les xifres han estat molt menors. El dilluns es van interposar 3 sancions, el mateix número que dimecres. El dimarts i el dijous es van tancar amb dues denúncies cada un dels dies.

L’Ajuntament de Sitges recorda que cal acreditar correctament l’excepcionalitat de no complir amb el confinament nocturn o el municipal, a través de documentació que es pugui mostrar en els controls policials. Aquests documents van des de la justificació d’un servei essencial per part de l’empresa o l’administració pública fins a certificats d’autoresponsabilitat per a casos concrets, que es poden descarregar al web de la Generalitat de Catalunya: https://certificatdes.confinapp.cat/#/.