La platja de la Fragata acull el torneig ‘Rugby Seven’

El Seven 7X7 a la sorra arriba aquest cap de setmana a Sitges amb un miler de jugadors i jugadores d'equips de diferents països

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Imatge de partit de Rugby a Sitges. Cedida

El Rugby Platja Seven 7X7 arriba aquest cap de setmana a Sitges. La prova esportiva comptarà amb un miler de jugadors i jugadores d’equips procedents de Regne Unit, França i Espanya que disputaran més d’un centenar de partits a la sorra de la platja de la Fragata.

El Seven a la sorra es juga en un terreny de joc de 30 per 40 metres. Els partits tenen una durada de 14 minuts dividits en dos temps. La Melé està formada per tres jugadors en primera línia. Els assajos puntuen 5, els Drop puntuen 3 i la transformació 2 punts.

Dissabte tindran lloc els partits de sènior masculí i femení, i veterans o touch rugby, i també cadets. Diumenge, en canvi, tindran lloc els partits de mini rugby, prebenjamí, benjamí, aleví i infantil, amb més de 300 jugadors i jugadores d’entre 6 i 16 anys.

El torneig de rugbi a la platja està organitzat pel Rugby Club Sitges amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sitges.