La Fira d’atraccions de Festa Major s’instal·la a Sitges fins el 25 d’agost

L’Ajuntament manté aquesta activitat tradicional perquè els promotors garanteixen l’aplicació d’un protocol de mesures sanitàries

La tradicional Fira d’atraccions de Festa Major ha començat a funcionar a l’emplaçament habitual, al parc de Can Robert. Per fer possible l’activitat, la coordinadora d’industrials firaires de l’Hospitalet, Esplugues i Baix Llobregat, ha presentat a l’Ajuntament un protocol de seguretat sanitària específic per a les necessitats de les fires.

A l’espai, s’adoptaran paràmetres de distància social, equips de protecció i de neteja tant per al personal com per al públic, i mesures de sanejament i desinfecció de les instal·lacions, a més d’altres elements com les fitxes o tiquets. Les mesures contemplen, entre d’altres, la delimitació de les zones d’accés i l’adaptació d’algunes de les atraccions.

El sector de les fires és també un més dels afectats econòmicament per la irrupció de la Covid-19 i, tal com ha explicat el regidor de Tradicions i Festes, David Martínez, “les persones que treballen en aquest sector coneixen i segueixen les mesures sanitàries establertes al seu protocol, i des de l’Ajuntament hem considerat que aquesta proposta de lleure no podia faltar al calendari 2020”. Dos informadors municipals visitaran periòdicament les instal·lacions de la fira per garantir l’aplicació del protocol sanitari.

La Fira d’atraccions de Festa Major funcionarà fins el 25 d’agost.