Un jove mor a Sitges després de caure al mar des d’un canó

El jove es va enfilar al canó i va caure morint accidentalment

Un ciutadà britànic de 23 anys va morir la matinada passada a Sitges després de precipitar-se al mar de manera aparentment accidental. Pel que sembla, el jove, que es va enfilar a la rèplica de canó situat al Baluard, una de les postals turístiques d’aquest municipi de la comarca del Garraf, i va cometre una “temerària imprudència”, segons han informat fonts municipals a La Vanguardia.

Des del canó situat al costat de l’església parroquial de Sant Bartomeu i Santa Tecla va caure a les roques costaneres, i va acabar al mar. La policia local va rebre l’avís a les 3.12 hores. Pel que sembla, la víctima anava acompanyada de dues persones més en el moment de l’accident. Passaven uns dies de vacances a Sitges.

Després del fatal accident han intervingut efectius dels Mossos d’Esquadra, de la policia local, del Servei d’Emergències Mèdiques i de Bombers. També s’ha activat un helicòpter medicalitzat que no ha arribat a intervenir-hi i s’ha intentat, sense èxit, reanimar el turista britànic. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació, tot i que des del cos s’ha informat aquest diari que “tot sembla indicar que és una mort accidental“.