El govern de Sitges convoca una audiència pública per presentar la consulta als electors de Les Botigues de Sitges

La votació es realitzarà presencialment el dia 26 de maig de nou del matí a vuit de la tarda a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà situada al Passeig Marítim de Les Botigues

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El govern de Sitges ha convocat aquesta setmana una audiència pública per a dilluns 16 d’abril a Les Botigues de Sitges per presentar als electors com serà el procés de consulta popular sobre la possible segregació respecte del terme municipal de Sitges i annexió al municipi de Castelldefels. L’acte se celebrarà al local de Les Terrasses de Sitges, al carrer del Morro Curt 5, a les 19.00 hores.

Durant l’audiència, l’Alcalde de Sitges i el regidor de Govern Obert, Pep Molinè, explicaran als electors de Les Botigues el procediment de votació. A més, el gerent municipal donarà a conèixer el document sobre l’anàlisi territorial de les dades pressupostàries de l’Ajuntament de Sitges en relació al nucli de les Botigues de Sitges i Port Ginesta.

Estan cridades a participar en aquesta consulta 1.858 persones majors de 16 anys, uns electors que hauran de respondre amb un sí o un no a la pregunta formulada en les tres llengües oficials de Catalunya (català, castellà i aranès): “Esteu d’acord que el nucli de Les  Botigues de Sitges se segregui del municipi de Sitges i es proposi la seva annexió al municipi de Castelldefels?”.

La votació es realitzarà presencialment el dia 26 de maig de nou del matí a vuit de la tarda de manera ininterrompuda a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà situada al Passeig Marítim de Les Botigues, número 1. A la web municipal www.sitges.cat es podrà trobar tota la informació de la consulta.