ERC Sitges proposa naturalitzar l’espai entre la Riera de Ribes i Colls Miralpeix i un pla de xoc en matèria de reciclatge

Els republicans han presentat les seves mesures concretes en matèria de sostenibilitat per al mandat 2019-23

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Imatge d'Aurora Carbonell. Foto: ERC Sitges

Aurora Carbonell ha anunciat dues mesures estrella. Naturalitzar la zona entre la Riera de Ribes i els Colls Miralpeix per preservar la fauna i flora autòctona de l’espai i posar en marxa un pla de xoc en matèria de reciclatge. “Cal augmentar el percentatge de reciclatge del 27,6% actual fins al 50% abans del 2021; és molt necessari per al futur de Sitges” ha assegurat la candidata republicana.

Aquestes dues propostes els republicans volen integrar-les en una nova regidoria de medi ambient, que “vetlli pel nostre entorn natural, parcs i platges, el control dels sorolls i les olors i pel benestar del nostres animals, una regidoria que vetlli, en definitiva, per la millora de la qualitat de vida de tots els sitgetans”.

A més, volen “estudiar que tots els equipaments de Sitges cada vegada utilitzin més energies renovables, perquè Sitges ha d’aconseguir ser autosuficient en un període de 15 anys”. Per acabar, Aurora Carbonell ha assegurat que amb l’entrada d’ERC al govern municipal s’han creat per primer cop espais d’esbarjo per animals de companyia i així ho volem seguir fent “creant 2 espais nous als barris de Quint Mar i a les Botigues de Sitges i ampliant el de Can Robert i Can Rocar”.