El Passeig marítim de Les Botigues millorarà l’enllumenat públic

El projecte està en el període d'exposició pública

El Ple extraordinari del mes d’agost de l’Ajuntament de Sitges ha aprovat, inicialment, el projecte de millora de l’enllumenat públic del Passeig marítim de les Botigues, per un cost de 739.719,06€. Actualment, aquest projecte està en exposició pública i si no s’hi presenten al·legacions o reclamacions s’aprovarà de forma definitiva. Posteriorment, es treballarà per tal que aquesta millora es pugui aprovar en el proper pressupost municipal i, per tant, els treballs que puguin començar a principis del 2021.

El regidor de Serveis Urbans, Jaume Monasterio, explica que “aquesta és la primera fase de la reforma integral del passeig marítim de Les Botigues” i afegeix que també s’està treballant en la millora del sector de Garraf 2, ja que pròximament es farà un soterrament de línies i millora de voreres als carrers d’Eramprunyà i de la Cova Fumada.

El regidor adjunt de Serveis Urbans, José María Martínez, recorda que “la millora del Passeig marítim era una demanda del veïnat des de fa molts anys” i lamenta que “quan es va arreglar el Passeig marítim a Castelldefels, no es va continuar a Sitges”. Martínez també posa en valor que “a la tardor començarà la instal·lació de la nova depuradora a Garraf, que també era una altra demanda veïnal de fa anys”.