El govern municipal assoleix el 78% dels objectius previstos en el Pla de Mandat 2015-2019

El full de ruta establert per al quadrienni 2015-2019 s’ha vist ampliat amb l’execució d’un seguit de projectes i actuacions no previstos inicialment, als quals també es fa referència en el document del Pla de Mandat

Imatge de Miquel Forns; la primera tinent d’alcalde, Aurora Carbonell, i la portaveu del Govern, Mireia Rossell. Foto: Aj. de Sitges

El govern municipal ha presentat el grau d’acompliment del Pla de Mandat 2015-2019 per, tal com ha explicat Miquel Forns, “rendir comptes del que han estat aquests darrers quatre anys de pacte de govern de PDECAT i Demòcrates amb ERC a Sitges. Ho fem, a més, a través d’una eina que aprofitem per presentar: la nova web municipal. Volem arribar millor a la ciutadania i per fer-ho és imprescindible posar-nos al dia en les tecnologies de la informació”.

L’alcalde de Sitges ha explicat que “després de quatre anys d’esforços per millorar la hisenda municipal i apuntalar la sostenibilitat financera d’aquesta institució, calia treballar pel que és cabdal per a una administració com la nostra i que ha representat el nostre principal compromís: fer realitat una sèrie de millores que garantissin un futur millor per a Sitges. Hem adreçat els nostres esforços a assentar les bases del que ha de ser el Sitges dels anys vinents. Aquesta és la columna vertebral del que presentem avui”.

Miquel Forns ha ressaltat que el grau d’acompliment del Pla de Mandat se situa en un 78% de les accions previstes en els sis eixos que conformen el full de ruta del govern municipal. Aquest mandat “ha estat el de l’assoliment del dèficit zero i la consolidació de la sostenibilitat financera i, de retruc, el de l’alliberament de romanents milionaris que ens han permès assolir els objectius que ens havíem marcat”, ha dit l’alcalde.

El govern municipal ha desenvolupat una setantena d’inversions que han suposat una inversió superior als 18 milions d’euros.