El Centre Cultural Miramar de Sitges acollirà aquest dimecres una sessió informativa sobre la preinscripció del proper curs escolar

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Imatge de l'Ajuntament de Sitges. Cedida

L’Ajuntament de Sitges, a través de l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) oferirà aquest dimecres, 4 de març, una sessió informativa sobre la preinscripció escolar 2020-2021 a les 17.30 hores al Centre Cultural Miramar. La jornada té per objectiu assessorar i orientar les famílies amb fills i filles que iniciaran l’escolaritat a P3 o que començaran a cursar l’ESO (Educació Secundària Obligatòria).
Al llarg de la sessió es podran resoldran els dubtes més freqüents en el procés de preinscripció com quin és el calendari de preinscripció, els criteris d’admissió, la documentació necessària que cal presentar i on s’ha de presentar la sol·licitud, entre d’altres qüestions.
Calendari: Sessió informativa sobre la preinscripció del curs escolar 2020-2021
Lloc: Auditori Centre Cultural Miramar (c/ Davallada, 12)
Dia: Dimecres 4 de març de 2020
Hora: 17.30 h

Jornades de portes obertes 2020 a escoles i instituts
Els centres educatius de Sitges organitzen jornades de portes obertes durant el mes de març per mostrar el seu projecte educatiu, el funcionament i els serveis del seu centre juntament amb una visita a les instal•lacions. Per poder consultar les jornades de portes obertes dels centres educatius del municipi es pot visitar la pàgina web municipal www.sitges.cat.