El centenari de la Ciutat-Jardí del Terramar presenta un itinerari gastronòmic

Restauradors locals, conjuntament amb el Gremi d’Hostaleria de Sitges, recuperen receptes, plats i formes de cuinar de fa 100 anys amb motiu del Centenari de la primera Ciutat – Jardí de Catalunya, Terramar

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Imatge de la presentació. Foto: Aj. Sitges

En el marc de la programació del Centenari de la Ciutat-Jardí Jardí del Terramar 1919-2019, s’ha presentat aquest cap de setmana una proposta gastronòmica que recupera receptes antigues de la vila. El Gremi d’Hostaleria de Sitges i 5 restauradors locals impulsen un itinerari gastronòmic per commemorar el centenari amb menús i receptes de fa cent anys amb productes de temporada.

Fins el 15 de setembre, es podran degustar les propostes gastronòmiques dels restaurants: La Salseta, Restaurant Acqua de Sitges, La Nansa, Pic Nic, i l’hotel Restaurant Hotel Me Terramar.

Rosa Tubau, ha explicat que “l’objectiu cel centenari és posar en valor la interdisciplinarietat que va suposar el projecte de Terramar del 1919 i com va afectar i transformar la població sitgetana de principis del segle XX fins arribar a dia d’avui. Aquest concepte noucentista esdevé encara viu amb Terramar i ara fem doncs un pas més amb aquesta proposta gastronòmica que ens permetrà reviure els gustos que hi havia a Sitges ara fa 100 anys”.