Dispositiu especial de la Policia Local de Sitges per evitar concentracions en espais públics

Amb aquesta mesura, es vol donar resposta a diferents denúncies veïnals sobre aquestes concentracions en pandèmia

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Policia Local està duent a terme un dispositiu especial de seguretat ciutadana per evitar concentracions de persones en diferents espais públics de Sitges. L’objectiu de l’actuació és controlar principalment les zones de les que s’han rebut denúncies veïnals en relació a l’organització de festes.

El passat cap de setmana, al Parc de Can Robert, en va realitzar un control en relació al compliment de les mesures de seguretat (COVID19) i de tinença de substàncies d’estupefaents. Es aquest operatiu es va comprovar que hi havia una concentració d’unes 30 persones que van sortir corrents davant la presència policial. Com a resultat, 10 persones van ser denunciades per tinença de substàncies estupefaents i dues per incompliment de mesures de prevenció i contenció sanitàries per fer front a la crisi sanitària per la COVID-19.

La Policia Local també va actuar al passeig de la Ribera, davant la concentració d’unes 40 persones de les quals es van realitzar identificacions i es van interposar dues denúncies per tinença de substàncies estupefaents.

Al passeig Balmins, es va comprovar la presència d’un grup de persones que incomplien també les mesures de seguretat.

Paral·lelament, la nit de dissabte, la Policia Local va poder evitar l’ocupació d’un habitatge després de rebre l’avís d’un veí per fort cops en una casa propera. Això va fer que es pogués identificar a una persona al jardí de la finca que manifestava haver entrat per ocupar la casa doblegant un barrot de la tanca exterior. Aquesta persona va assegurar haver accedit a l’interior on va deixar pertinences personals. Els Mossos d’Esquadra s’ha encarregat de realitzar diligències per intent d’ocupació de propietat.