La companyia de titelles La Tija tanca la celebració del cinquè aniversari amb l’espectacle ‘Circ cobrellit’

El muntatge de titelles de taula es representarà avui diumenge 19 de novembre a les 12 del migdia a l’Escorxador

La Tija, la companyia de titelles sitgetana, finalitzarà la celebració del seu 5è aniversari amb l’espectacle Circ cobrellit. La representació serà aquest diumenge a les 12 del migdia a l’Escorxador. Les entrades tenen un preu de cinc euros i es poden adquirir anticipadament al Centre Cultural Miramar (C. Davallada, 12) i a www.sitgesactiu.com.

‘Circ Cobrellit’ és un espectacle de titelles de taula realitzat amb els figurins de l’artista sitgetana Pilar Mena. Amb la tècnica de les titelles de taula es mostrarà un circ oníric amb uns artistes ben curiosos.

L’obra s’afegeix a ‘Ombres blaves’ i a l’espectacle inaugural que han servit al grup per commemorar els seus primers cinc anys. Aquests muntatges familiars han format part del  programa de tardor del cicle Sitges Teatre, organitzat per la regidoria de Cultura, Tradicions i Festes, que ha donat suport a la celebració del cinquè aniversari de la companyia sitgetana.

Aquest diumenge tancarà portes l’exposició que repassa la trajectòria de la Tija, una bona mostra d’enginy i creativitat. Els visitants podran contemplar una gran quantitat de material acumulat als seus baguls com titelles, utillatge, escenografia, figures retallades, pantalles d’ombres, teatrets i cortinatges. L’horari de l’exposició és divendres de 17 a 21 hores. Dissabtes, diumenges i festius de 12 a 14 h i de 18 a 21 hores.