Comencen a administrar la segona dosi de la vacuna contra la Covid a les residències de Sitges

Residents i personal de les residències Sitges Park i l’Hospital Sant Joan Baptista ja han rebut aquest dimarts la segona dosi

El pla de vacunació a les tres residències de gent gran de Sitges avança i aquest dimarts ja s’ha subministrat la segona dosi de la vacuna contra la Covid-19 als residents i part de la plantilla de les residències Sitges Park i l’Hospital Sant Joan Baptista. Després de rebre les primeres vacunes el 5 de gener passat, ara ja estan vacunats 92 dels 132 residents i 23 treballadors del Sitges Park. El 3 de febrer es vacunaran també de la segona dosi 38 usuaris i també 38 treballadores i treballadors més d’aquest centre, després de rebre’n la primera el 14 de gener.

A l’Hospital Sant Joan Baptista també han rebut la segona dosi del vaccí el 96% dels residents i part del personal, 21 dies després de rebre la primera dosi de la vacuna.

La campanya de vacunació continuarà aquest dijous quan s’administri la segona dosi de la vacuna a la residència Las Magnolias, just 21 dies després de rebre’n la primera. També es començarà a subministrar aquest dijous la segona dosi a la Fundació Ave Maria i el dijous vinent.

La primera etapa de la vacunació de la Covid-19 a Sitges i a la resta de Catalunya finalitzarà quan s’acabin d’immunitzar els geriàtrics. En la segona etapa es començaria a administrar la vacuna entre la població general.