52.000 persones visiten el Festival Internacional de Patchwork de Sitges

El Festival guanya pes i repercussió internacional degut al bon nivell de les exposicions i a la qualitat i varietat en l’oferta de la Fira Comercial

Imatge de la Fira de Patchwork. Foto: Aj. Sitges

Sitges ha acollit una nova edició del Festival Internacional de Patchwork del 21 al 24 de març. Durant els quatre dies de durada, 52.000 persones han visitat el Festival, 4.000 persones més que l’any passat. Un dels espais que ha rebut major afluència de públic internacional han estat les exposicions que han arribat a les més de 6.000 entrades venudes. La fira comercial, amb 110 expositors de les principals marques del sector, ha aconseguit també èxit de vendes, recuperant xifres assolides en edicions anteriors.

Enguany, un dels principals al·licients ha estat la presència del nord-americà Ricky Tims, un dels 30 quilters (dissenyadors de cobrellits) més destacats del món, que ha impartit tres master class. El certamen també ha comptat amb artistes consagrades com la japonesa Kumiko Frydl, Anne Woringer, Betty Busby, Christopher Wilson, Reiko Kato o Els Xics del Patch.

El certamen ha contribuït un any més a la dinamització de diferents sectors econòmics de la vila generant un impacte econòmic directe per al municipi molt elevat en dates fora de la temporada turística.

Durant aquests quatre dies l’ocupació hotelera ha arribat ha superat les previsions inicials i s’ha arribat al 100% en el cas dels hotels més pròxims al recinte firal i més d’un 80% en la resta d’hotels.