Sitges reobre el pati de l’Escola Agnès

Aquest equipament públic obrirà les portes els dissabtes de 10 a 13.30 h i també durant la propera Setmana Santa per promoure l’esport i la socialització

La regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Sitges reprèn la iniciativa d’obertura del pati de l’Escola Agnès de Sitges a partir d’aquest dissabte 5 de març amb l’objectiu de promoure l’activitat esportiva i el vessant educatiu i social del joc entre la població infantil, el col·lectiu jove i les famílies.

Aquest espai públic obrirà els dissabtes de 10 a 13.30 h i també durant la propera Setmana Santa (del 9 al 17 d’abril) de 10 a 13.30 i de 17 a 19 hores. A partir del 20 d’abril es proposa obrir de 16.45 a 18 hores de dilluns a divendres, excepte dimarts que hi ha activitats extraescolars a les escoles.

Les persones interessades podran practicar bàsquet, futbol i altres disciplines esportives o jocs en aquest espai que serà vigilat per una persona que realitzarà el control de les instal·lacions d’aquest equipament educatiu.

Aquesta iniciativa lúdica i social es torna a posar en marxa després que la regidoria d’Ensenyament realitzés un prova pilot durant les vacances de Nadal en aquest centre educatiu públic ubicat a Quint Mar, un barri on encara no hi ha els serveis lúdics com un parc infantil o pistes esportives.

Dies i horaris d’obertura del pati de l’Escola Agnès de Sitges:

Dissabtes, de 10 a 13.30 hores
Setmana Santa: 11, 12,14 i 14 d’abril de 10 a 13.30 hores i de 17 a 19 hores.

Normes d’ús dels Patis oberts:

Els infants han d’estar acompanyats dels seus pares, mares o tutors legals.
No es poden entrar animals al pati.
No es pot entrar amb cap vehicle de motor.
Aquest és un espai sense fum. Per tant no es pot fumar a l’interior del recinte.
Només estan permeses les begudes sense alcohol.
Manteniu l’espai net i amb bones condicions. Feu ús de les papereres.
Us preguem que comuniqueu qualsevol desperfecte a la persona que vigila la instal·lació.