Sitges presenta les activitats d’estiu per al jovent

Classes de surf i pàdel surf, hípica, d’un taller de robòtica, de DJ i de bicis són les propostes del proper mes de juliol. El preu és de 60 € per a cada activitat

Els joves, de 12 a 17 anys, podran gaudir el mes de juliol per aprendre surf i pàdel surf; hípica; endinsar-se en la robòtica i les ciutats intel·ligents, fer un taller de DJ i introduir-se en el món de la bicicleta.

Com a novetat, aquest 2021 les famílies podran demanar ajudes per poder accedir a aquestes activitats d’estiu ja que l’Ajuntament de Sitges presentarà la setmana vinent una nova línia d’ajuts per garantir la igualtat d’oportunitats d’infants, adolescents i joves sense discriminació socioeconòmica.

Les propostes arrencaran amb les classes dedicades al pàdel surf i al surf que es realitzaran del 5 al 9 de juliol a la platja d’Aigudolç. Els professors de l’entitat  Sitges Surf Club impartiran de 9 a 13 h aquest curs d’introducció a la pràctica d’aquestes modalitats esportives.

La setmana següent, del 12 al 16 de juliol serà el torn del taller de bicis. Els participants podran descobrir cada dia de 9 a 13 h coneixements pràctics sobre el món de la bicicleta: des de la mecànica fins a la seguretat vial. A més, cada dia faran sortides en bici a diferents zones de Sitges per posar a prova els coneixements adquirits de la mà de Biciclot. Els participants hauran de portar la seva bicicleta de muntanya (mountain bike), però en el cas que no en tinguin l’empresa en proporcionarà una.

L’Hípica serà la protagonista del 19 al 23 de juliol. En aquesta activitat es podrà conèixer el món eqüestre (des de com netejar un cavall fins a posar la sella a un cavall i aprendre a muntar a cavall) de la mà de la Fundació Privada La Granja de Sitges.

Del 26 al 30 de juliol es proposarà un taller de robòtica. Els joves inscrits faran la vila de Sitges en miniatura i robotitzada, és a dir, programaran els semàfors, els cotxes, els fanals, entre d’altres. Les classes seran de 9 a 13 hores a l’Espai Jove.

La mateixa setmana del 26 al 30 de juliol també es programarà un taller de DJ de la mà de la discjòquei sitgetana Núria Scarp. Des de les 9 a les 13 h els participants aprendran a fer servir els aparells de mescla de música i els coneixements que cal saber sobre el món dels DJ. Les sessions es faran a l’Espai  Jove.

El número de places de cada activitat està limitat segon les normes vigents de la pandèmia de la Covid-19. Les activitats d’estiu tenen un cost de 60€ (cadascuna). Per poder assistir-hi cal fer la inscripció telemàtica a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Sitges o bé de manera presencial a l’OAC del 17 al 29 de maig.