Sitges encara la promoció turística per a la temporada d’estiu

Avatar photo

La Comissió de Promoció de Turisme s’ha celebrat aquest dilluns i ha servit, per entre altres, presentar la proposta de campanya comunicativa per promocionar la destinació

La Comissió de promoció de turisme celebrada aquest dilluns ha aprovat la campanya de comunicació turística per  promocionar la destinació en els propers mesos amb l’objectiu de potenciar la  imatge de marca de Sitges i atraure turistes per a la temporada d’estiu, principalment de les àrees de Catalunya, Madrid, Aragó, Andorra i sud de França. La campanya combinarà accions online i offline amb l’objectiu de resituar Sitges en el mapa mental dels turistes i visitants.

‘Sí, a Sitges’ és de nou l’eix vertebrador de la campanya a partir de la qual es potencien tots els atractius de Sitges com són la platja, els ports, la gastronomia, el shopping, la natura, l’oci i la cultura. Precisament la suma de tots aquests actius fan que Sitges sigui un reclam complert per a turistes, segons les enquestes que anualment es fan des de la regidoria de turisme. La campanya serà tant online com offline i inclourà mitjans escrits, radiofònics, generalistes i/o especialitzats. Com a novetat també s’han programat accions de relacions públiques amb influencers de renom i especialitzats en els diferents segments.

La campanya se centra sobretot a Catalunya, Madrid, Aragó, Andorra i sud de França ja que segons els darrers estudis, al 2020, el principal turista va ser el català i el provinent de Madrid i Aragó. El mercat internacional ha suposat 23% aquest 2020, del qual el principal perfil és el del turista francès amb un 33.10% del total. Les xifres constaten el canvi de tendència com a conseqüència del context de pandèmia, ja que al 2019 el turisme internacional va ser del 70%.

La Comissió de promoció ha servit també per presentar el Calendari d’esdeveniments, ja que és un dels elements diferenciadors de la destinació i que ajuda a desestacionalitzar el turisme. Enguany, el calendari s’ha vist alterat per la pandèmia, però ja s’estan començant a recuperar esdeveniments i a dissenyar-se’n de nous. Així, del 17 al 20 de juny se celebrarà una nova edició del Festival Internacional de Patchwork i ja s’estan treballant noves propostes per al tercer i quart trimestre. El Turisme cultural també és una de les línies claus sobre les quals es vol fer incidència per donar noves alternatives als turistes que venen a Sitges. D’aquesta manera, des de la regidoria es donarà suport a esdeveniments com La Cubana 40 + 1 com a reclam per atraure turistes i visitants.

La Comissió de Turisme de Promoció és un grup de treball tècnic integrat per sector públic i privat, amb la participació de representants polítics per treballant conjuntament les accions de promoció i gestió turística de Sitges.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Salut farà cribratges a les empreses fruiteres de l’Ebre

Notícia següent

Mor el conductor d’un turisme en un xoc frontal a Santa Bàrbara

Notícies relacionades