S’inicia el procediment per a la concessió de les subvencions per al pagament del lloguer per a persones grans

Des de l’Oficina d’Habitatge del Consell Comarcal del Garraf s’estan fent trucades a les persones susceptibles de tenir aquest ajut

Imatge dels pisos de lloguer social a Roquetes. Cedida

El Consell Comarcal del Garraf ha iniciat el procediment per a la concessió de les subvencions per al pagament del lloguer per a persones grans, i l’avançament dels imports corresponents als mesos de gener, febrer i març, que es farà efectiu a finals del mes d’abril.

Aquestes prestacions de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya estan adreçades a persones de 65 anys i més, que ja han estat beneficiàries o sol·licitants d’aquests ajuts durant l’any 2019, per fer front al pagament del lloguer del seu habitatge.

La gestió de les subvencions serà d’ofici. En aquest sentit, des de l’Oficina d’Habitatge del Consell Comarcal del Garraf s’estan fent trucades a les persones susceptibles de tenir aquest ajut, per tal que elles donin la seva acceptació via telefònica. D’aquesta manera es facilita el procediment a les persones grans, tenint en compte l’estat d’alarma pel Coronavirus.