Shakira ha enregistrat el seu nou videoclip “Clandestino” a Sitges

La cantant torna a visitar la comarca del Garraf per motius professionals un any i mig després de protagonitzar l'espot de Costa Cruceros a Vilanova i la Geltrú.

La cantautora i guanyadora de diversos premis Grammy’s que actualment es troba de gira presentant el seu nou àlbum El Dorado, el qual està format per senzills com Me enamoré, Toneladas o la Bicicleta, va aprofitar una aturada entre concert i concert al mes de juny per enregistrar el videoclip de la seva nova cançó amb Maluma “Clandestino” a Cala Morisca, Sitges.

Shakira, de tornada als escenaris després de superar una afecció a les cordes vocals que la va fer posposar la seva gira des d’octubre fins a juny, va fer vibrar de nou el Palau Sant Jordi, els passats 6 i 7 de juliol, interpretant bona part dels temes que l’han fet consolidar com una de les artistes internacionals més prestigioses.

Després dels èxits de Chantaje i Trap, els colombians han tornat a col·laborar per crear el que és un dels hits de l’estiu, “Clandestino”. El single que va ser penjat a les plataformes digitals el passat 8 de juny, no va anar acompanyat pel videoclip fins al darrer cap de setmana de juliol. No obstant això, a hores d’ara i ja sis dies després, el vídeo compta amb més de 21 milions de visualitzacions.

Durant l’enregistrament de les imatges, era la mateixa cantautora qui a través de publicacions a Instagram relatava el transcurs del rodatge. És en un d’aquests posts d’Instagram amb la música de la tornada de la nova cançó de fons, on se la pot veure amb un estiuenc vestit vermell i comentant que aquesta platja de Sitges l’havia fet sentir com una tarda al Carib.

Tot i ser el primer cop que Shakira anuncia el nom d’un municipi de la comarca del Garraf a les seves xarxes socials, aquesta no ha estat la primera vegada que la de Barranquilla trepitjava la zona per motius professionals, sinó que era el 30 de novembre de 2016, quan les càmeres, els equips de producció, i la pròpia cantant es convertien en l’epicentre de les mirades de la Plaça de la Vila durant la gravació de l’anunci de la campanya nadalenca de la coneguda companyia de creuers italiana, Costa Cruceros.