Sant Pere de Ribes obre la nova temporada d’espectacles

Després de la inauguració del dissabte 24 de setembre, el Teatre La Bòbila engega la seva programació tant de teatre com de cinema, així com el seu projecte formatiu.

Després de la inauguració del dissabte 24 de setembre, el Teatre La Bòbila de Sant Pere de Ribes engega la seva programació tant de teatre com de cinema, així com el seu projecte formatiu. “Alcarrás” ha estat la pel·lícula escollida per la cooperativa Cinema 4 You, qui gestionarà tota la programació i el cinema de La Bòbila, per donar el tret de sortida a les projeccions que s’iniciaran el dijous 29 de setembre. El dissabte 8 d’octubre la dansa de la companyia Brodas Bross omplirà l’escenari del teatre amb l’espectacle “Around the world”.

L’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, ha destacat l’aposta que ha fet el teatre per oferir “una programació ambiciosa i pensada per a tots els públics, tant l’adult com el familiar” i en diferents formats de les arts escèniques. D’aquesta manera, “el Teatre La Bòbila recupera la seva història i torna a ser cinema i teatre, juntament amb un projecte de formació que forma part de la línia coneguda com Més Bòbila, un projecte teatral però també social”, ha remarcat l’alcaldessa. En aquest sentit, Abigail Garrido ha afirmat que el teatre pot ser “un bon espai per fer emergir el talent, per acompanyar-lo en tots els àmbits de la formació i que després es pugui mostrar en aquest equipament”.

El regidor de Cultura de les Roquetes, Adrià Solà, ha repassat la programació d’aquesta primera temporada, que començarà el 8 d’octubre amb la companyia Brodas Bross i el seu espectacle “Around the world”, amb el qual “explotarem tècnicament el nostre equipament cultural, ja que consta de videoprojeccions, mappings, llums, etc”.

Pel que fa el cinema, el membre de la cooperativa Cinema 4 You, Owen John Holden, ha explicat que a més de programar les estrenes nacionals, el cinema la Bòbila també comptarà amb “pel·lícules més de culte i independents”, com “En los Márgenes” o “Un año, una noche”. També s’apostarà per produccions de professionals que siguin del municipi o de la comarca; tant pel cinema europeu com per les grans produccions americanes; i per les versions doblades i originals amb l’objectiu d’aconseguir “una combinació perfecta”.