Sant Pere de Ribes recull aliments pels afectats del terratrèmol a Turquia

Es recolliran aliments i també productes de primera necessitat com ara roba d'hivern, bolquers, llanternes o sacs de dormir

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Arran del terratrèmol que el dilluns, 6 de febrer, va sacsejar el sud de Turquia, Síria i el Kurdistan, l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha iniciat una campanya de recollida d’aliments i productes de primera necessitat que es faran arribar a través del Consolat General de Turquia Barcelona, col·laborant amb el Fons Català de Cooperació.

 

La campanya tindrà una durada de 3 dies, que comença avui dimecres i finalitzarà aquest divendres, 10 de febrer. Es recollirà:

  • Alimentació: llaunes de conserves (tonyina, sardines, i llenties) i menjar per a nadons (llet en pols, cereals, galetes). Els envasos no poden ser de vidre.
  • Productes de primera necessitat: roba d’hivern (abrics, guants, samarretes tèrmiques) per a nadons i adults, i mantes, sacs de dormir, bolquers, llanterna i piles.

 

Es poden portar al Centre Cívic L’Espai de les Roquetes i al Centre Cultural El Local de Ribes. Es demana que tots els productes estiguin en bon estat o siguin nous.

També es poden fer donacions directament al Fons Català de Cooperació:

  • BBVA: ES091 0182 6035 41 02 0160 8531.
  • Caixabank: ES79 2100 3200 9625 0002 9627

 

Cal incloure el concepte CAMPANYA 3829-TERRATRÈMOL. Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a cooperacio@santperederibes.cat.