Divendres, 14 de juny de 2024
És notícia

Sant Pere de Ribes, a la 14a Fira Internacional d’Empreses Simulades

Avatar photo

Els i les alumnes de Protec Laboral, S.A.S. han obtingut el premi d’excel·lència a l’atenció al client i gestió d’entre tots els participants

L’alumnat del Programa SEFED (Simulació d’Empreses amb Finalitats Educatives) de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha participat amb l’empresa simulada Protec Laboral, S.A.S. en la 14a Fira Internacional d’Empreses Simulades, dins el Saló de l’Ensenyament de Barcelona, que va tenir lloc els dies 15, 16 i 17 de març.

 

En aquesta fira participen tots els programes SEFED d’arreu del territori nacional i internacional, i es tracta d’una oportunitat per posar en pràctica les matèries assolides en la formació, realitzant transaccions comercials “simulades”. Els i les alumnes de Protec Laboral, S.A.S., en aquesta ocasió, han obtingut el premi d’excel·lència a l’atenció al client i gestió d’entre tots els participants.

 

El SEFED permet cursar una formació administrativa amb certificat de professionalitat en Activitats de Gestió Administrativa. La formació pràctica es basa en el mètode de reproducció de situacions reals de treball, que té com a objectiu prioritari la formació de persones en el camp de l’administració d’empreses.

 

Així, s’aprèn del mètode de simulació, adoptant l’aula la forma i la distribució d’una oficina administrativa d’una empresa on es reprodueixin les tasques pròpies dels departaments de comptabilitat, personal, comercial i recepció, combinades amb formació complementària. Al voltant d’un 60% de l’alumnat que realitza la formació s’insereix en un termini de 6 mesos.

 

Els cursos que imparteix el centre del municipi s’inicien a l’últim trimestre de l’any, es fan horari de matí i tenen una durada de 820 hores i 80 hores de pràctiques en una empresa real.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Pere López: “L’habitatge ha de ser el centre de l’acció política d’un govern socialdemòcrata”

Notícia següent

Amposta renova el Segell Infoparticipa a la transparència en la comunicació

Notícies relacionades