Torna el Passatge de Terror a les Roquetes

Després de tres anys de l’última edició i l’aturada per la pandèmia, Millenium Espectáculos reprèn l’activitat amb ‘’Hotel la Bóbila’’

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Aquest any, l’organització sense ànim de lucre, Millenium Espectáculos, ha decidit fer un homenatge al primer passatge del terror de fa 10 anys. El nom de l’edició, ‘’La Bóbila’’ fa honor als terrenys que avui dia ocupa el Centre Cívic de Les Roquetes. La història real que ha inspirat aquest passatge, fa referència a la fàbrica de maons que es va cremar. La imaginació i ficció dels organitzadors de l’esdeveniment ha portat a convertir l’antiga fàbrica de maons en un terrorífic hotel.

La història que s’explica abans d’entrar al passatge és la d’una fàbrica on van morir diverses persones a causa d’un incendi. El lloc va quedar abandonat i les ànimes van quedar-se atrapades. Anys després, una família amb diners va comprar els terrenys sense conèixer el passat, i van construir un Hotel. Explica la llegenda que succeeixen fenòmens paranormals i connexions amb el més enllà. 

L’activitat es durà a terme com és habitual al Centre Cívic L’Espai, que permetrà recuperar i modificar les millors sales de les diferents edicions. Es podrà gaudir del passatge els dies 30 i 31 d’octubre. El primer dia a les 19.00h, i el segon, de 17h a 18h el passatge infantil (de menor intensitat i pensat per a un públic infantil i familiar), i a partir de les 19.00h es donarà inici al show per als més agosarats. 

Es imprescindible reservar l’accés del passatge de manera online, el preu de l’entrada serà de 3 euros i s’haurà d’abonar el mateix dia a taquilla. 

Amb motius de la COVID-19, aquesta edició es celebrarà complint totes les normes i mides de seguretat. 

L’aforament és limitat al 50%, l’entrada serà per a grups de fins a 4 persones, s’haurà de mantenir la distància de seguretat entre els grups, l’ús de mascareta serà indispensable i a l’entrada serà necessària la desinfecció de mans amb gel hidrolacòlit proporcionar per l’entitat. 

El Passatge del Terror de les Roquetes es porta realitzant des del mes d’octubre de 2011 de la mà de Millenium Espectáculos, una entitat local que es va estrenar llavors. A la seva trajectòria cal sumar-hi a més dels 7 passatges de terror propis, 3 més en col·laboració amb altres entitats, 3 obres de teatre, 4 passatges de Nadal i moltíssimes col·laboracions amb associacions del municipi.